İstatistiki Bilgiler
Canlı Yayın
 Kabe CAnlı
 Medine Canlı

Kıralan Belediyemizin Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde Sema gösterileri ilgiyle izlendi.

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Kıralan Kasabamızda da bir kutlama  proğramı düzenlendi. Kıralan Belediyemizin öncülüğünde düzenlenen proğramda ikindiden sonra akşam namazına kadar kasaba halkına yemek ikram edildi.Kıralan ve Çıtak camileri din görevlileri tarafından kur'an kursu öğreticisi Mustafa Sipahi hocaefendinin önderliğinde mevlid okundu.Dualar yapıld.

Akşam namazından sonra saat 20.30 başlayan akşamki bölümde ise Kıralan Belediye Başkanımız Bayram Gümüş bir açılış konuşması yaptı. ve katılımcılara teşekkür etti.İlçemiz Müftüsü Himmet Metin ise yaptığı konuşmasında Kutlu doğum haftasının anlam ve önemi üzerinde durdu.Hz.Peygamber ve merhamet eğitimi konusunda asrı saadetten çeşitli örneklerle izleyenleri bilgilendirdi.

Sema gösterileri ise Kıralanda bir ilk olması bakımından vatandaşlarımız tarafından ilgiyle takip edildi.Semazenlerin dönüşlerindeki incelikler dikkatle takip edildi.İmamHatip Lisesi öğrencilerimizin söylediği ilahilerle proğram sona erdi.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   1131 kez okundu

İlçe Müftümüz
 Himmet METİN
Çivril İlçe Müftüsü
Ayet ve Hadis

.: Günün Ayeti :.

.: Günün Hadis-i Şerif-i :.

Güncel
Müftülükler